Látogasson el mintaboltunkba!

TÁPIÓSÁG VARRODA

Vásároljon közvetlenül a gyártótól!

Gondosan kiválasztott alapanyagokkal, magas szakértelemmel készítjük egyedi termékeinket.
Mutassa meg nekünk egyedi elképzeléseit, mi minden igyekezetünkkel a pontos és gyors megvalósításon fogunk dolgozni.

Varrodánk a kialakult járványügyi helyzet okán megkezdte a TÖBBSZÖR HASZNÁLATOS SZÁJMASZKOK gyártását és forgalmazását.

Termékleírás:

A sterilizálható egészségügyi-vászon maszkok a cseppfolyós fertőzésektől óvják a viselőjét és a környezetét. Többször használatos. A piacon kapható egyszer használatos maszkokkal szembeni előnye, hogy hetekig használható, megfelelő sterilizálás mellett, így költség és környezetkímélő. Felhívjuk figyelmüket, hogy a vírusok ellen egyetlen maszk sem véd 100%-ban, azonban a fertőzések prevenciója érdekében fontos az izolálás.

Használata: Első használat előtt javasoljuk a magas hőfokon történő mosást, és a vasalással történő fertőtlenítést. Az orr és száj rész elé felhelyezhető, úgy, hogy a gumizsinórokat a fülünk mögé akasztva rögzítjük, majd a maszkot a redőzés segítségével az arcra igazítjuk.
Anyagösszetétel: 100% pamut, + gumi. Felnőtt és gyermek méretben kapható.
Szükség esetén, 90 C°-on is mosható, vasalással sterilizálható, de a gumi károsodását okozhatja, így a maszk élettartama lerövidülhet. A gumis részt tilos vasalni. Bevizsgált egészségügyi vászonból készítve.
Szabvány: EN 80 0020, ISO 1144, EN 1773, EN 1049, EN 12127, ISO 13934, EN 6330, EN 3071.

A szájmaszkok felnőtt és gyermek méretben készülnek, többféle színben.

Forma és munkaruhák

Feldolgozó ipar, egészségügy, vendéglátás,
lakossági felhasználás, stb...

Az általános forma és munkaruhákon túl vállaljuk a magas kopásállóságú, lángálló termékek gyártását is, már kis darabszámtól is.

Termékeink:

 • - derekas nadrágok
  - overálok
  - rövidnadrágok
  - munkakabát
  - köpeny
  - mellény
  - ing

Termékeinkre megbízható partnerünk segítségével céges logó  nyomását, vagy akár hímzését is vállaljuk.

Vendéglátás

Asztalterítők, székszoknyák,
pincér és szakács kötények, ingek

Vendéglátóhelye egyedi igényeit figyelembe véve, vagy a már meglévő arculatához igazodva készítjük el az új kiegészítőit, termékeit.
Egészségügy

Orvosruhák, nővérruhák, kórházi textíliák, ágyneműk

Napjainkban egyre inkább megszokott, hogy a kórházakban, rendelőintézetekben nem kizárólag a fehér és a "műtős zöld" a megszokott viselet. Ezen igényekhez alkalmazkodva igyekszünk valamennyi egyedi elképzelést megvalósítani. Szolgáltató partnereink segítségével több színnel és mintával, egyedi logózással, feliratozással tudjuk megrendeléseinket teljesíteni.Hálószobai textíliák

Ágyneműhuzatok, lepedők, törölközők,

Vállalkozásunk elsődleges célkitűzését, az egyedi elképzelések megvalósítását, ezen termékkörök esetében is igyekszünk minden igényt kielégítően teljesíteni.

Az egyedi elképzelések megvalósításához, minden esetben egyedi árajánlat készül, melyet a kiválasztott anyag minősége, a szabásminta, a logózás, és a darabszám függvényében kalkulálunk.Miért érdemes bennünket választania?

- Megvalósítjuk egyedi elképzeléseit;

- Több éves szakmai rutinnal rendelkező varrónőkkel dolgozunk;

- Korszerű eszközparkunknak, és a gondosan kiválasztott alapanyagoknak köszönhetően minőségi termékeket készítünk;

- Kiváló ár/érték arányban forgalmazzuk termékeinket;

- A minőségi ellenőrzésen sikeresen átesett termékeinket
házhoz szállítjuk;


Keressen bennünket bizalommal!

Kérje egyedi árajánlatunkat.

Visszatekintés

Tápióság történetében a varroda mint "iparág" régmúltra tekint vissza. Vállalkozásunk közvetlen jogelődjét a Tápiósági Varrodát az önfenntartás gondolatiságának jegyében indította útjára 2017-ben a helyi önkormányzat közfoglalkoztatotti startmunka mintaprogram keretén belül.

A község 2018-ban Start Plusz díjat kapott, s a díjjal járó tíz millió forint összegű támogatást a közfoglalkoztatási program továbbfejlesztésére használták fel.

2020-ra Korlátolt Felelősségű Társasággá alakulva 4 fő alkalmazottal és 5 fő közfoglalkoztatottal állunk megrendelőink szolgálatába.

A magas minőségű alapanyagoknak és a színvonalasan elkészített egyedi termékeknek köszönhetően a megrendelői kör folyamatosan bővül.

Kérje egyedi árajánlatunkat!