TáborSág

Felújított szálláshelyünk újra üzemel!

Foglaljon kockázatmentesen előleg nélkül!

Foglalását a jelenlegi helyzetre tekintettel, kötbérmentesen lemondhatja!

Megújult helyszínekkel, és megújult szolgáltatásokkal várjuk kedves visszatérő és új vendégeinket.


4 évszakos szálláshely a Tápió Vidéken

Ifjúsági / Edző / Kézműves táborok

Szabadtéri rendezvények baráti társaságok, családok számára

Egynapos kirándulások helyszíne ellátással

Szálláshelyünk 22 fő számára biztosít korszerű szálláslehetőséget 4 hálóterében. (8+8+4+2)

Teljesen felszerelt, minden igényt kielégítő önkiszolgáló konyha áll a vendégek rendelkezésére, de természetesen teljes kiszolgálás is kérhető, szerződött partnereink közreműködésével. Általa a különleges étkezési igényű vendégeink kiszolgálása sem jelent akadályt.

Épületünk közösségi terében a szórakoztató időtöltés érdekében biliárd asztal, és csocsó és kapott helyet. Ez a tér ad lehetőséget a közös étkezések, megbeszélések, konferenciák lebonyolítására is. Utóbbi korszerű megvalósításához igény esetén multimédiás eszközöket tudunk biztosítani (laptop, projektor, vászon, hangfal, mikrofon).

2021-ben TáborSágunk udvara is megújult. Itt 30 fő befogadására alkalmas terasz helyiség került kialakításra közvetlen kapcsolattal az épülethez. A kertben 2 db pingpong asztal és sütögető is kapott helyet, mely utóbbit, még egy mobil tűzrakóhellyel lehet kiegészíteni. Sporteszközeink köre 15 db KOLIKEN kerékpárral és számos eszközzel bővült mint tollas, darts, speedball szett, stb.


A TáborSágunkba célzottan sportolni érkező vendégek számára biztosított a környező sportpályák bérlésének a lehetősége. 
KRESZ park;
Parkettázott sportcsarnok;
Élőfüves labdarúgópálya;
Workout pálya;
BMX pálya;
Street ball pálya;
Bitumenes kézilabda pálya;

Kapcsolódó helyszínek

Kultúrális szolgáltatóház és udvara

Az udvaron található kültéri foglalkoztató  ad otthont az igénybe vehető kézműves szolgáltatásoknak, de igény esetén az étkezések helyszínéül is szolgálhat.   A létesítmény a TáborSág közvetlen szomszédságában van.

Cifra kert és annak sportpályái

Táborunk kiemelt külső helyszíne a Cifra kert és sportpályái.
Itt BMX és gördeszka pálya, torna, fitness park, bitumenes kézilabda, és streetball pálya áll a sportolni vágyók rendelkezésére. 

A kertben szintén található egy 25 fő befogadására alkalmas foglalkoztató, illetve egy szaniter konténer. a TáborSág főépületétől mindössze 5 percnyi séta választja el.

Sportcsarnok (fa parkettás edzőterem)

Edzőtáborok számára kínálkozó lehetőség, a sportcsarnokban található fa parkettás edzőterem. Minden esetben előre szükséges egyeztetni a bérlés lehetőségét.


KRESZ park

Saját vagy bérelhető kerékpárjainkkal könnyen megközelíthető településünk közlekedési oktató parkja. Szintén a közelmúltban került felújításra, amit a helyiek is előszeretettel vesznek igénybe. A parkban szabadon igénybe vehető kis biciklik,  műanyag motorok állnak rendelkezésre, de található a parkban játékokkal feltöltött homokozó is a gyerekek számára. 



Kérje egyedi árajánlatunkat

A TáborSág szolgáltatásai az eltérő igények, és feltételek okán minden esetben egyedi árkalkulációt tesznek szükségessé, ezért kérje árajánlatunkat.

email.: tapiosagkft@gmail.com

tel.: +36-20/772-6799